Aloin viimein toteuttamaan pitkään päässäni muhinutta ajatusta ja siirrän bloggaamiseni painopistettä eri blogiin. Jatkossa olen henkisesti enemmän läsnä osoitteessa http://erkka.wordpress.com otsikon "Teknodeterministinen humanisti" alla.

Bloggaamisen hiipumiseen täällä ovat vaikuttaneet ensinnäkin tekniset syyt sekä toisekseen sekalaisen arkiston henkinen muotti. Jälkimmäistä syytä on vaikea avata selkeästi, sanotaan vain, että parempi fokusoituminen itseä ammatillisesti kiehtoviin aiheisiin tuntuu helpommalta uudessa blogissa. Olen jo aikaisemmin kokeillut eri aiheiden hajauttamista eri blogeihin (perustinMainio-blogin jo aiemmin) ja olen ollut tyytyväinen itselle jäävään tuntumaan.

Jatkan varmasti myös sekalaisten juttujen päivittelyä myös tänne. Luulen, että linja jatkuu täällä pitkälti samantyyppisenä kuin useimpien viimeisten postausten kohdalla – esimerkiksi jatko-osa iPhone-softasuosituksille ilmestyy täällä. 

Yksi tekninen muutos on käyttäminen uudelleenohjauksen muuttuminen. Tähän asti kommenteoidessa allekirjoituksenanikin käyttämäni alidomain http://blog.erkka.com on tuonut tähän blogiin, mutta vaihdan sen piakkoin osoittamaan Teknodeterministiseen humanistiin. Muutos vaikuttaa sekoittavasti minimaaliseen määrään linkkejä, sillä yksittäisiin täällä oleviin postauksiin osoittavat linkit ovat poikkeuksetta erkka.vuodatus.net -alkuisia. 

Jos haluat seurata bloggaustani syötteenlukijan avulla, alla on ajantasaiset feedit, joista valita itselleen sopivimmat tai vaikka kaikki: