Huom. Tämä merkintä on luotu uudelleen postauksessa olleen teknisen ongelman vuoksi. Alkuperäinen  postaus osoitteessa http://erkka.vuodatus.net/blog/460362 katosi, pahoittelen kadonneita kommentteja ja mahdollisesti rikkoutuneita linkkejä.

Edit: Masinoijia 345 kpl ja rahaa 8633 euroa. Potti on ylittynyt 825 eurolla. Yay!

***

Osallistu sinäkin Vaalimasinointi.orgin Lex Karpela -mainoksen kuluihin! Osallistujia on kasautunut huimaa vauhtia, mutta tiukan aikataulun puitteissa lisää kaivataan.

"Ostetaan kimpassa Helsingin Sanomien pe 9.3. Nyt-liitteeseen koko sivun mainos. Kustannuksia tästä tulee 6400 € + alv, eli 7808 €.

Mainoksen taittaa ammattitaitoinen henkilö (kunhan halukas löydetään).

Masinoi haluamallasi summalla alla olevalla lomakkeella. Masinointi on sitova, eli vahvistamalla masinoinnin sitoudut maksamaan mainoksesta ilmoittamasi rahamäärän. Mainos ostetaan mikäli vahvistettuja masinointeja kertyy torstaihin 1.3. mennessä mainoksen arvon verran (tai jos näyttää siltä, että tavoitteiseen voidaan päästä). Jos rahaa ei kertynyt riittävästi koko sivun mainokseen, mutta kyllä puolen sivun mainokseen, ostetaan sitten sellainen (puolen sivun mainos maksaa n. 4800 € veroineen). Masinoinnin toteutumisesta ilmoitetaan torstaina n. klo 16 mennessä tällä verkkosivulla ja sähköpostitse masinoijille.

Tämä jälkeen vahvistettuihin masinoijiin ollaan yhteydessä sähköpostitse; toisin sanoen, jos homma meni pulkkaan, saat tilinumeron ja viitenumeron oman osuutesi maksamiseen." http://www.vaalimasinointi.org/mainoskampanja/

(via Tuija, Zache)