Juomia kulutettiin maltillisesti, mutta ruokaa upposi sitäkin enemmän – juhlan kruunasi maahan rakennetussa kuopassa valmistunut herkullinen rosvopaisti. Alla muutama prosessikuva, klikkaa kuvasta suurennos.
Juhannusjuomista sen verran kuitenkin, että viemisinä ollut kymmenvuotias Laphroaig oli jälleen vallan mainiota. Runsas savun maku ja tuoksu tekevät siitä ehdottomasti lempiviskini.
Liityinkin heti kotiin palattuani Friends of Laphroaig -klubiin – koukkuna jäsenyydessä on leikimielisesti lunastamani osuus tislaamon maista, josta minulle maksetaan silloin tällöin "vuokraa" pienen näyteryypyn verran.
Nyt juhannuspyykit pyörivät jo pesukoneessa ja laukut odottavat lisätäyttöä Espanjan-reissua varten. Lento lähtee keskiviikkona Barcelonaan, siellä ollaan muutama yö, jonka jälkeen mennään kaverin luokse Tortosaan.
Päivittelen matkakuvia tänne tien päältä tai viimeistään reissun päätteeksi.