Blogilista beta - Betan kirjautumissivu

Blogilistan beta -versio on nyt kutsupohjaisessa testausvaiheessa. Muutoksista kerrotaan hieman laajemmin Listan kätköistä -kehitysblogissa.

En lähde nyt tässä erittelemään laajemmin mitä hyvää tai huonoa betassa on kun se tuntuu muuttuvan koko ajan. Itseni ja muiden testaajien antamaa avointa palautetta voi tarkastella aiheelle omistetulta Jaiku-kanavalta.

Niille, jotka eivät jaksa jonottaa testaajaksi, mutta vilkuilu kiinnostaa, nappasin läjän screenshotteja Flickriin. Kuvat ovat käytettävissäsi, jos kaipaat kuvitusta esim. omaan aihetta käsittelevään postaukseesi.

***

Monet betan starttiin toteutuneista ja jatkoon luvatuista muutoksista tuntuvat myötäilevän Blogihakemisto.fi -projektimme avointa toivelistaa, joten eipä voi olla kuin tyytyväinen.

Projektista puheenollen, jos osallistuminen avoimeen ideointiin Wikissä kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä vaikka allekirjoittaneeseen tai projektin isään, Ilkkaan. Blogihakemisto-projekti on Blogilistasta ja Sanoma Digitalista irrallinen, mutta hedelmät ovat myös heidän noukittavissa ja yhteistä palaveriakin on jo pidetty.