Heräsin juuri unesta, jossa yritin synkata Nanoani (joo, näin unta iPodista, säälittävää, tiedän) olohuoneessamme olevan AirPort Expressin kautta...
278978.jpg
...WLAN-tukiasemana toimivassa mötikässä kun on 3,5mm/optical -äänilähdön ja AirTunes-tuen (musiikin streamaus iTunesista langattomana strereoihin) lisäksi myös USB-liitäntä, joten onnistuisikohan kappaleiden synkkaus myös tätä kautta?

Äh, no eipä tietenkään. Tarkemmin ajateltuna ajatus oli kaunis, mutta epätodennäköinen. Jos moinen malli ilmestyisi markkinoille, niin voisin vakavasti harkita, sillä AirPort Express on ollut pienestä koostaan huolimatta paras kokeilemani WLAN-tukiasema.

Noh, yöllinen testailu kuitenkin kannatti, sillä soittimen akun lataaminen vaikuttaisi kuitenkin onnistuvan tätä kautta paremmin kuin hyvin. Soittimen mukana ei tietenkään tullut omaa verkkovirtamuuntajaa, sillä lisävarusteena siitä voidaan periä naurettavia summia.

On muuten äärettömän typerää, että soitinta ei voi ladata iBookin USB-liitännästä silloin kun läppäri on unitilassa. Mahdotonta se ei olisi, sillä olen monesti ladannut nokialaistani unailevasta koneesta sopivalla kaapelilla. Pari kertaa olen kiireessä heittänyt puhelimen reppuun imemään virtaa läppäristä, joten homma on onnistunut myös tien päällä.

(kuva © Apple)