Applen Macille ja Windowsille julkaisema iTunesin seiskaversio hakee mukavana bonuksena kansitaiteen myös itseripattuihin levyihin, ihan ilmaiseksi (väläytin tosin luottokorttia, onnistuu varmaan ilmankin).

Kansitaiteesta saa maksimi-ilon CoverFlow-toiminnolla, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Mutta jostain syystä palvelu ei löydä kansitaidetta esimekiksi Radioheadin levyille. Ja jostain ihmeen syystä softa tarjoaa The White Stripesin Get Behind Me Satan -levylle epämääräistä "Best of 2005" -kantta:

185813.jpg

Hyi olkoon. Onneksi levykohtaisen kuvituksen voi poistaa, mutta miten puuttuviin kohtiin voi itse lisätä kuvia? (edit: Wilhelmiina antoi vinkin tämän postauksen kommenteissa. Kiitos!) Olisi mukava saada kannet myös kavereiden demo-levyille. (Kuka muuten tunnistaa kaksi vasemman laidan levyä? Jaossa rispektiä.)
62646.jpg
Täytyy tunnustaa, että iTunesin käyttö on nostanut iPod-kuumettani, olisi mukava saada käyttämäni softan kanssa saumattomasti toimiva soitin. N90 kun ei oikein ole sieltä parhaasta päästä soittimena. Lisäksi testaamistani soittimista mikään muu ei ole vielä onnistunut vakuuttamaan.

Uusin 80 Gt kiintolevyllä varustettu iPod olisi kyllä miehekkään tilava, mutta aivan liian kallis (399€) ja näytöltään videokäyttöön aivan liian pieni (2,5 tuumaa).

Nano voisi olla myös hyvä ratkaisu fyysisen kokonsa (90x40x6,5mm) ja patterikeston (~24h) puolesta, mutta uusin 8 Gt mallikin on mielestäni aika ahdas. Sen hinta on tuntuva (259€), mutta flash-soittimeksi melkeinpä siedettävä.

Joojoo. Olen omenazombi.