FLV Online Converter kääntää kätevästi flash-videot avi, mov, mp4 tai 3gp-muotoihin, myös pelkkä äänen rippaaminen mp3-muotoon onnistuu. Videoiden nappaaminen onnistuu näin suoraan verkossa syöttämällä tiedoston osoitteen tai esimerkiksi YouTube-videon urlin.

Yritykseni kääntää YouTube-materiaalia mobiililaitteille sopivaan 3gp-muotoon epäonnistuivat jostain syystä. Mov-tiedoston kuvanlaatu yllätti iloisesti, sillä se oli jopa parempi kuin YouTubessa olleessa pätkässä. Videon huulisynkka sen sijaan kärsi hieman, mutta en nyt ehtinyt suorittaa uusintatestiä eri tiedostolla ja/tai eri formaateilla, joten en tiedä onko kyseessä "ominaisuus".

Toivottavasti tuo 3gp-kääntö lähtee pelittämään, sillä nettivideoiden nappaaminen kännykkään mahdollisimman vähin välivaihein kiinnostaisi kovasti. Noh, nykyaikana tietokone on turha välikappale, mutta eipä tuo Nokian N90-kännykään ei ole mikään paras ratkaisu netissä surffailuun.

Omia tietoja ei sivustolle tarvitse antaa, eli toisin kuin aiemmin mainitsemassani Zamzarissa latauslinkki ei singahda sähköpostiin, vaan kääntötyötä joutuu odottelemaan selainikkuna auki.

(via Kalamuki)