Chatroulette on palvelu, jossa törmäillään satunnaisiin videochat-kumppaneihin. Palvelussa ei voi oikein koskaan olla varma mitä vastapuolen kamerasta näkyy, todennäköisyys törmätä masturboiviin miehiin on suuri, mutta vastapuolen yllättäminen on poikinut muutakin hauskaa, kuten näistä Mashablesta bongatuista videoistakin voi todeta.

Ensimmäisen videon vitsi on yksinkertaisen nerokas: Jos käännät päätäsi lukeaksesi tekstin, hävisit. Ilahduttavasti videon tekijä on tehnyt myös vastareaktiolaput ihmisten ilmeisiin ja eleisiin.


Avaa video YouTubessa

 

Myös toisessa videossa paperilaput ovat avain vastapuolen aktivointiin. Hauskana yksityiskohtana on vanhan meemin hyödyntäminen. Mainittakoon, että kohdassa 01:45 banaani tanssii Chuck Norriksen kanssa.


Avaa video YouTubessa

 

Kolmas video on toteutukseltaan hieman hidastempoisempi. Storm trooperiksi pukeutunut tyyppi soittaa vastapuolelle audioklippejä Star Wars -elokuvista. Useimpien ihmisten perusreaktiot ovat tylsiä, mutta joukosta löytyy ehdottomia helmiä kun lajitoveri kohtaa kaltaisensa. Esim. kohdassa  00:30 teinit reagoivat tilanteen tajuttuaan synkronisella trekkie-tervehdyksellä ja heti perään vastapuoli vetää päähänsä Boba Fett -kypärän. Ehdoton huipentuma on kun kohdassa 04:15 trooper vaati henkkareita ja vastapuoli vastaa jedi mindtrickilla.


Avaa video YouTubessa

 

Jos Chatroulette ei ole vielä tuttu, niin selityksiä antaa tämä video:

chat roulette from Casey Neistat on Vimeo.

 

Edit: Videoiden upotus meni rikki.