Visa Kopu nauraa työvoimatoimiston sivuilla olevalle Disney Worldin työpaikkailmoitukselle:

"...kuuden kuukauden työstä joudut maksamaan vähintään 3854 dollaria plus lennot ja vakuutukset ja palkkaa saat 5040 dollaria miinus verot. Se tekee bruttona 767 euroa puolessa vuodessa ja siitä summasta pitää vielä maksaa lennot, vakuutukset ja vapaa-ajan kulut. Mahtava diili!"
- Visa Kopu

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun työkkärin sivuilla näkee tarjouksia työpaikoista, jotka vaikuttavat tekijälleen kannattamattomilta tai jopa suoranaiselta kusetukselta. Lisäksi varmaan viikottain vastaan tulee hupailumielessä leviäviä linkkejä työkkärin autenttisiin ilmoituksiin, joiden ulosanti on kaikessa sekavuusessan tahattoman koomista/traagista.

Ei liene realistista odottaa tilanteeseen parannusta työnantajilta, joten miksei apua voisi hakea työnhakijoiden vertaistuesta. Työkkäri voisi lisätä ilmoitustensa yhteyteen kommentointitoiminnon, jonka avulla sivuilla kävijät voisivat keskustella työpaikoista, neuvoa toisiaan ja varoittaa ylläolevan kaltaisista plusmiinusnolla-työpaikoista – ja voihan tuokin Disney-duuni olla voittoatavoittelemattomana kokemuksena niin ikimuistoinen, että edelliskesänä työssä olleet voivat jopa suositella sitä epäkohdista huolimatta.