BRAVIA Internet Video Link
Olen vuosikausia etsinyt itselleni sopivaa uutta telkkaria ja nyt alan ensimmäistä kertaa olla todella innostunut. Osaan Sonyn keväällä julkaisemiin HD-telkkareihin voi saada optiona/vakiona BRAVIA Internet Video Link -möllykän, joka streamaa verkosta myös videoita ja ennen kaikkea tukee RSS-syötteitä! Vihdoin! Oman maun mukainen RSS-uutispuuro suoraan telkaariin! (via Niall Kennedy)

Wild Charge
Tänä aamuna RSS-virrasta silmääni tarttui myös CES 2007 -messuilla yleisön eteen tuotu Wild Charge, joka lataa induktiolla kännyköitä ja vastaavaa pikkuelektroniikkaa langattomasti. Tukea lupaillaan periaatteessa kaikille mobiililaitteille, tulevaisuudessa myös läppäreille. Laite on itsessään ohut alusta, jonka päälle pienellä vastaanottimella varustetut ladattavat laitteet asetetaan. Gizmodossa olevien kuvien perusteella laitteiden vastaanottimet eivät vaikuttaisi järjettömän isoilta, mutta taskutuntuma onkin sitten eri juttu. Potentiaalia tässä kyllä on, sillä kun latausalustan asettaa siihen mihin yleensäkin kännykänsä kotona laskee, niin laitteen lataamisen voi sen jälkeen käytännössä unohtaa.

Lisäys: iriver E-BOOK
Ehdottomasti maininnan arvoinen on myös Engadetin ennakkoon hypistelemä iriverin E-BOOK, joka nimestäkin päätellen e-mustetta hyödyntävä lukulaite. Erona viime vuonna julkaistuun Sonyn Reader -laitteeseen, on iriverin versiossa kaksi harmaasävyistä kosketusherkkää näyttöä.  E-muste on niin vähävirtaista, että paristothan kestävät näissä laitteissa ikuisuuden, ellei sitten ala popittamaan musiikkia, mihin kuvan Engadgetin kuvien perusteella vaikuttaisi olevan mahdollisuus. Kiroilin ensin laitteen kokoa kasvattavia naurettavan suuria kehyksiä, mutta rähmänäppiset kuluttajat tarvinnevat turvallista tarttumapintaa. Tiedostot saa sisään SD-kortilla, mutta annan ruoskaa bluetoothin puutteesta.Tiedostotuesta ja hinnasta ei tietoa (Sony tukee omaa e-kirja formaattiaan, PDF:ää, JPEG-kuvia ja MP3 & ACC-ääntä, hinta n. 350 $), mutta minä näytän E-BOOKille peukkua jo PDF-tuen kohdalla, mutta vasta 250 € -hintaluokassa.