(Edit: Linkki N95:n virallisille sivuille lisätty + pari huomiota)
Ou jee. Seuraava puhelinhankinta voisi olla Nokian N95. Virallisilla puhelinsivuilla ei ollut vielä esittelyä, mutta Digitodayn ja Tietokoneen jutuista sekä Teron postauksesta voi poimia herkullisimmat ominaisuudet: WLAN, GPS-paikannin karttasoftalla, 5 megapikselin kamera CarlZeiss-optiikalla, DVD-laatuinen videotallennus 30fps, 2,6 tuuman qvga-näyttö ja erilliset kontrollinapit soittimelle.

Sitten kun kaivelee vielä pressitiedotetta (pdf), niin saa varmistuksen myös sille, että 95:ssä on myös 3,5mm plugipaikka (näkyy kuvassakin?) kunnon kuulokkeille ja stereokaiuttimet. Typerän PopPortin sijaan dataa liikutellaan mini-USB:n kautta ja muistikorttiratkaisu on microSD. WLANin lisäksi verkkoyhteyksiä löytyy koko kirjo HSDPA:ta myöten.
Herkulliselta kuulostaa myös vakiotoimintona oleva mahdollisuus siirtää puhelimella otetut kuvat suoraan Flick-tilille. Web-selain on ilmeisesti Nokian omaa tuotantoa ja Flickr-ominaisuuksien lisäksi on luvassa myös muita kytköksiä Yahoon palveluihin.
200375.jpg
Kuten kuvasta näkyy, niin puhelin on kaksisuuntainen liukumalli, toiselta puolelta tulee näkyviin nuo kontrollit ja toiselta puolelta numerot. Numeroista puheen ollen, hintaa vehkeelle kertyy Tietokoneen mukaan ainakin 550 + verot.

Malliin kuvat spekseineen olivat vuotaneet ilmeisesti nettiin jo aikaa sitten, sillä olen törmännyt tähän jo aikaa sitten jollain venäläisellä mobiilifoorumilla. Tulkkasin sen vain tuolloin tuulesta temmatuksi - vähänpä ymmärsin.