Olen viime aikoina osallistunut hieman huonosti itsestä kertoviin ja sosiaalista verkostoa vahvistaviin meemeihin, ja melkein jänistin tälläkin kertaa... mutta kun Maurelita pyytää, niin tartun toki haasteeseen ilomielin. Tarkkasilmäinen huomaa, että vastausviive on melkoinen, mutta vetoan lieventävänä asianhaarana erinäisiin IRL-syihin.

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä seuraaviin teemoihin:

  • Perhe
  • Ystävyys
  • Rakkaus
  • Minä itse
  • Mitä tahansa

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.


Perhe - Tässä blogissa lähimmäksi perhettäni varmaan päästy Valokuvatorstaihin osallistuneella  kuvalla, jolla halusin muistaa mummoani - taustalla näkyvä solmiomies on puolestaan isäni.

Ystävyys - Hmm. Tämäpäs on vaikeaa, toki olen linkittänyt ystäviin ja tuttaviin, jos heiltä sattuu verkkopresenssi löytymään, mutta olen pyrkinyt olemaan kirjoittamatta muista ihmisistä ja kohtaamisista heidän kanssaan... joten vedetäänpäs ihan toiseen suuntaan - maailman oudoin aforismi ystävyydestä, olkaa hyvät.

Rakkaus - Tähän sopii varmaan parhaiten blogin ensimmäinen postaus - (haasteen esittänyttä Maurelitaa varmaan viihdyttää tieto, että kuva on otettu Centre Pompidoussa)

Minä itse - Omalla tavallaan intiimein kuva, joka minusta on tässä blogissa julkaistu.

Mitä tahansa - Arkistoa kaivellessa vastaan tuli vanha meemi, jota lukiessani hörähdin ääneen. Sattumoisin postaus on sama, missä haastaja on ensimmäistä kertaa älähtänyt tässä blogissa ääneen, joten laitetaanpas se.

***

Rikon kaavaa sen verran, että haastemies koputtaa vain kolmen henkilön blogeihin, eli Ilkka, Anna ja KKuja olkaa hyvät.