Prinssieversti Haakana kirjoittaa "aikakauslehtien Napsterista" eli Mygazines.comista. Palvelun idea on sama kuin levyjen vertaisjakelussa, eli lehdet ripataan fyysisiä lehtiä skannaamalla tai näköislehtiä rippaamalla ja laitetaan jakoon - ilmaiseksi.

Napster-vertaus on kuvaava, sillä paitsi palvelu on laiton ja mediayhtiöiden tuleva silmätikku, sen toteutus ja toiminnallisuus näyttäisi olevan sata kertaa parempi kuin minkään tähän mennessä näkemäni kaupallisen näköislehtiviritelmän.

Mygazines-palvelun ominaisuuspaletista ei tarvitse nostaa esiin edes mitään hienompia ominaisuuksia (kuten vaikkapa lehdessä olevien juttujen indeksointi, käyttäjän leikekirja, juttujen kommentointi, arviointi, jako ja täggäys), vaan esimerkiksi hyvästä suunnittelusta ja toteutuksesta kelpaa sellainenkin itsestäänselvyys, ja läppäriluvun kannalta jopa välttämättömyys, kuin lehden suurennettujen sivujen sujuva vierittäminen tai lehteily pelkkiä nuolinäppäimiä käyttämällä onnistuu ongelmitta - sekin on temppu, jota yksikään kotimaisista näköislehdistä ei osaa tehdä ongelmitta tai yleensä ei lainkaan.

Toivon Mygazinelle pitkää ikää sen laittomasta luonteesta huolimatta, sillä ilman tällaista provosoivaa suunnannäyttöä lehtien digimyynnin kehitys ei etene koskaan. Kunhan vain mediatalot ymmärtäisivät ottaa kopin ja kehittää (tai paremminkin painostaa firmoja, joilta palvelu ostetaan, kehittämään) omastaan samanlaisen ja mielellään vielä paremman. Ideaalia olisi tehdä palvelusta vielä kustannusyhtiörajat ylittävä, eli maksava asiakas saisi fyysisen lehtikioskiasioinnin tapaan valita välittämättä kettujakaan taustalla olevista konserneista.