Fotomik haastoi ottamaan kuvan työpöydästä, siis siitä ihan oikeasta sellaisesta, ei mitään virtuualijuttuja. Klikkaa kuvasta suurennos.

209640.jpg

Seuraa tuoteseloste:

Pöydän alla hurraa Windows-kone, johon kytkettynä pöydällä möllötävä Acerin 20-tuumainen näyttö sekä Logitechin langaton hiiri/näppis ja halpis webcam.

Pöydällä on myös iBook-mallinen omenakone, joka usein myös vaeltelee pöydän pohjaan kiinnitetyn wlan-tukiaseman voimin pitkin kämppää ja välillä pihallakin. Toinen tukiasema on kiinni kuvaajan takana olevissa stereoissa. Tällä viikolla käyttiskamppailua pöydälle saapui sotkemaan äidin vanha läppäri, johon yritän survoa Linuxia. Onnistumista odotellessa kone toimii pöydällä olevan graduaineiston paperipainona.

Kirjoitusalustana on päiväysvanha maailmankartta, jonka alla on übertärkeitä lappuja. Pöydältä lojuu myös kolme settiä kuulokkeita (kuulokemikrofoni, mukana roikotettavat Kossit ja muhkummat Sonyt), kaikenlaisia muistitikkuja ja -kortteja, läjä kirjoja, lehtiä, koulujuttuja, laskuja ja kuitteja. Sivupöydällä lasertulostin ja kaapinovien takaa löytyy ikivanha skanneri, kamerasälää, piuhoja ja ulkoinen kovalevy. Näytön alla on puinen lokerikko, jossa on kyniä, pikkuostosten kuitteja sekä kaikenmaailman bonuskortteja. Huomatkaa hieno Lehti-muki.

Kirjarivin päällä istuskelee uskollinen matkakumppanini, Flat Eric. Pöydän alla on roskiksen lisäksi yksi kori kaikille tärkeille papereille sekä toinen lehdille. Lisäksi siellä on jemmassa joitain hyötykäyttöä odottavia pakkauslaatikoita ja läjä erilaisia laukkuja.

Ergonomiaa parantaa miehen mukaisesti korkeaselkäinen tuoli ja sen kivasti keinuntaoptio. Kesällä tila tuulettuu kivasti vasemmalla olevan parvekkeen oven avaamalla.

Seinällä näkyy alareunat American Beauty ja Fight Club -julisteista, kuvasta oikealle mentäessä sarjaa täydentää Leonin posteri, joka on Sadun työpöydän yllä.

Haasteita lähtee rekallinen: Olli, Benrope, Mea, PA ja Timo
 
(Edit: linkit vievät nyt vastauksiin)

***

Tähän mennessä Mikon lisäksi pöytiään ovat esitelleet myös Halo Efekti ja Rune (1 & 2)