Oho, edellisestä postauksesta on kuukausi. Onneksi työt jatkuu ja on taas aikaa blogata...

Kävin lomalla pyörähtämässä Pohjois-Norjassa, jossa tarkoituksenamme ei ollut nähdä erityisiä nähtävyyksiä, vaan ihan vain rentoutua ja katsella maisemia - reittikin (katso Google Mapsissa) oli suoraviivaisuudestaan huolimatta jokseenkin improvisoitu.

Jos matka olisi suuntautunut, sanotaan vaikkapa, Keski-Eurooppalaiseen suurkaupunkiin, niin kartat olisivat olleet jo viikkoa ennen täynnä merkintöjä mielenkiintoisista paikoista, ravintoloista, erikoisliikkeistä ja museoista. Noiden suosituksia ovat matkaoppaat puolillaan, mutta tieto siitä, missä omasta näkökulmasta katsoen oikeasti kannattaa käydä, on usein varsin hakusessa.

Tähän saumaan taitaa iskeä suomalaista tekoa oleva start-up nimeltään TripSay.com, jossa käyttäjät voivat keskenään jakaa suosituksiaan eri käyntikohtaista tai etsiä matkaseuraa/oppaita.

En ole vielä kovin tarkkaan perehtynut palvelun kaikkiin saloihin ja tuoreessa palvelussa on vielä niin paljon bugeja, että en jaksa kirjoittaa aiheesta sen pidemmälti, mutta noin ideatasolla palvelu vaikuttaa ihan tutustumisen arvoiselta.

Minut löytää TripSaysta erkka-nimellä, joten jos kokeilette palvelua, niin nykikää toki virtuaalihihasta.

***

Ja koska niin moni tuttu on sitä jo kysynyt, niin ei, minä en hankkinut iPhonea :P