Miniläppärit ovat olleet syksyn kuuminta hottia ja saman trendin oireita alkaa näkyä myös pöytäkoneiden puolella. Erityisen mielenkiintoinen veto on MSI:n Wind Box, joka kiinnitetään minkä tahansa VESA-standarin kiinnitystä tukevan monitorin tai tv:n selkään:


Puolen kilon lootassa on vääntöä on saman verran kuin n. 400 euron hintaluokan miniläppäreissä (esim. Acer Aspire One, MSI Wind...), eli jos moista on kokeillut, niin tietää suunnilleen mihin Box pystyy Intel Atom N270 suorittimella ja gigan keskusmuistilla (optio 2 Gt). Kovalevytilaa on mukavat 160 gigaa (optio 250 Gt).

Näyttö liitetään Boxiin VGA:lla ja muut liitännät sisältävät gigabitin Ethernetin, kolmen USB-porttia, 3,5 mm sisään ja ulos sekä b/g-tyypin WLAN. Mukaan on laitettu myös SD-kokoluokan kortinlukija.

Parasta lienee kuitenkin hinta, jonka kerrotaan Ranskan markkinoilla olevan noin 199 euroa. Tuohon hintaan voisi kuvitella Boxille löytyvän kysyntää niin kotona, kouluissa kuin yrityksissäkin. Vääntö riittää perussurffailuun ja tekstinkäsittelyyn, mediatoistokin sujuu poislukien raskain HD-kuva. Messukäyttöönkin Box taipuu sangen edullisena kalvojen ja digikuvien pyörittäjinä, ainakin jos hintaa vertaa digikuvakehyksiin.