Lifehackerissa vastaan marssi pari uutta online-pohjaista kuvankäsittelypalvelua:

PXN8.com
on käyttöliittymältään miellyttävä palvelu, jonka kautta pystyy muokkaamaan omalla Flickr-tilille ladattuja kuvia. Muistuttaa aika paljon aiemmin mainostamaani Pixer.us -palvelua, tässäkin miinuksena jpeg-pakkauksen säädön puuttuminen. Erottavana plussana kätevä horisontin suoristustoiminto.

Creating Onlinen sivusto on sekava, alkuun pääsee klikkaamalla linkin takaa löytyvää "load image editor"-nappia ja sitten ei pidä säikähtää aukeavaa sivustoa - käsiteltävän kuvan lataus onnistuu vasemmasta yläkulmasta. Kököstä ulkoasustaan huolimatta ehdotonta plussaa on kuvan jpeg-pakkauksen säätö, joka puuttuu kahdesta edellisestä. Miinuksena on ladattavan kuvan 2 megan / 2400x2400px rajoitus.

Sitten on vielä äärimmäisen lupaava beta-vaiheessa oleva Fauxto, joka muistuttaa käyttöliittymältään jo oikeaa kuvankäsittelysoftaa työkaluinen ja se tukee jopa layereita!  Tällä voisi jo tehdä ihmeitä, mutta toistaiseksi  niinkin olennainen funktio kuin undo puuttuu, joten jäämme innolla odottamaan pävitystä.